top of page
Honning

Vi produserer ren, norsk honning. På våren og tidlig sommer produserer biene lys, mild sommerhonning. På Hadeland har vi mye villbringebær, noe som setter sitt preg på honningen i form av en kremaktig konsistens med lang, søt ettersmak.

 

Etter innhøsting av sommerhonning, flytter vi bikubene. Nå er biene på jakt etter lyng, og biene finner nektaren sin i hovedsak i røsslyngen. Den karakteristiske lynghonningen er mørk gul og kraftig i smaken, og eksepsjonell mot sår hals. 

 

I Oslo finner biene en helt annen type nektar, der både jordsmonn og blomster er annerledes enn på landet. Parklind er for eksempel en kilde til meget god honning, og et kjennetegn ved Oslohonningen

Forhandlere

Vi er stolte over å ha vår honning til salgs hos så mange flinke mennesker. 

  • Gutta på Haugen - St. Hanshaugen, Mathallen, Nordstrand og Via Vika 

  • Hadeland Glassverk

  • Hadeland Landhandel

  • Meny Sandvika

  • Coop Mega Storo

  • Ost & Sånt på Mathallen Oslo

  • Fine Food - Salmon House Gardermoen

Våre produkter blir også servert hos flere av våre gode samarbeidspartnere:

 

  • Frokostbuffetene hos 21 Scandic hotell i Oslo og Akershus

  • Tavlehonning på frokostbuffeten hos Thon Hotel Storo og Britannia Hotel Trondheim

  • Kontrast Restaurant på Vulkan 

Ønsker du å bli samarbeidspartner eller forhandler? 
Ta gjerne kontakt med Alexander på Alexander@heierdurietz.no eller tlf. 911 52 471

bottom of page